tampondruk

Ieder zijn specialiteiten...

Tampodruk en zeefdruk zijn de onze!

Dagelijks wordt door ons toegewijde team van gespecialiseerde medewerkers, onder leiding van Jan Loos, een grote diversiteit aan zowel industriele als promotionele producten bedrukt. Zij dragen met enthousiasme zorg voor het totale bedrijfsproces van advies stadium tot en met levering..

tampondruk

Onze Drukkerij

In combinatie met meer dan 12 verschillende tampodruk machines en onze tampodruk specialisten kunnen wij snel kwaliteit drukwerk leveren. Ook zijn er bij ons veel andere machines en printers aanwezig waarmee wij textiel en stickers mee kunnen persen en bedrukken.

Lees meer over onze drukkerij

Tampondruk is net als offsetdruk een indirecte vorm van drukken. In een vlakke plaat (cliche) worden verdiepingen gemaakt. Deze verdiepingen worden gevuld met inkt, waardoor deze inkt wordt opgenomen door een gladde en elastische stempel van siliconenrubber (aangezien siliconen inktafstotend zijn). Hierbij wordt de inkt door de tampon overgebracht op het te bedrukken object.

Tampodruk

Tot 6 kleuren bedrukking!

Full Colour bedrukking!

Geschikt voor bol lopende oppervlaktes!

tampondruk

Lees meer over Tampodruk

Zeefdruk ontleent zijn naam aan het druksjabloon, de zogenaamde zeef. De zeef is een raamwerk welk is bespannen met een fijnmazig (vroeger zijde vandaar de engelse naam silkscreen) gaas. Deze zeef wordt voorzien van een lichtgevoelige emulsielaag. Door het zeefgaas te belichten met een film hardt de emulsie op de belichte vlakken uit. De emulsie op onbelichte vlakken wordt weggewassen. Hierdoor ontstaat een fijnmazige opening in de zeef waardoor de drukinkt, opgebracht door een verfspatel, kan worden gedrukt met behulp van een rakel.

Zeefdruk

Tot 6 kleuren bedrukking!

Geschikt voor het bedrukken van textiel!

zeefdruk

Bij het drukken met Digitale Transfer word de bedrukking door middel van een digitale printer en snijplotter op transfer folie geprint en daarna uitgeplot.

 

De digitale transfer word vervolgens met hoge temperatuur op geperst. Het voordeel van werken met digitale transfer is dat je ook full colour afbeeldingen en ingewikkelde logos kan drukken wat met zeefdruk niet mogelijk is.

Digitale Transfer

Full Colour bedrukking!

Geschikt voor het bedrukken van textiel!

digitale transfer

Een sticker of zelfklever is een stuk papier of plastic dat langs een zijde klevend is en meestal langs de andere niet-klevende zijde een bepaalde tekst of afbeelding heeft. Stickers komen voor in verschillende vormen, beeltenissen en groottes.

 

Stickers worden vaak gebruikt wanneer een voorwerp verduidelijking behoeft. Ze kunnen bijvoorbeeld een bepaalde merknaam tonen om te verduidelijken dat een bepaald product van een bepaald bedrijf komt.

Stickers

Full Colour bedrukking!

Geschikt voor verschillende oppervlaktes!

digitale printer

 2014 Jalo Print. Designed by Casper van Osch. All Rights Reserved.

JALOPRINT BV

John F. Kennedylaan 21

5555 XC Valkenswaard

Nederland

Tel.: 040-20.444.74

Contacteer Jalo Print